Love On The Run no last name

Profile

Username:
loveontherun
Name:
Love On The Run no last name
Location:
San Francisco, CA
Birthday:
05/14
Status:
Single
Job / Career:
Accounting

Stats

Post Reads:
3,445
Posts:
14
Last Online:
> 30 days ago
View All »

My Friends

online now

Subscribe

Love On The Run

Home & Garden > Functiile Aparatelor De Aer Conditionat
 

Functiile Aparatelor De Aer Conditionat

Un aparat de aer conditionat nu este doar unul dintr aparatele a carui singura functie este cea de racire, un aparat de aer conditionat dispune de o multime de alte functii care il vor face unul dintre cele mai bune si vor conferi la nivelul unei locuinte gradul de confort cel mai mare posibil.
Una dintre principalele functii ale unui aparat de aer conditionat este data si de cea de control a calitatii aerului, pentru ca in modul acesta aerul pe care il vom respira va fi intotdeauna unul curat si purificat.
Astfel, un aparat bun va fi acela care va dispune de filtre de purificare a aerului cat mai bune, acela care va face parte dintr-o clasa energetica superioara (de preferat A+, A sau B), acel aparat pentru care numarul de BTU au fost alesi in concordanta cu spatiul in care urmeaza sa fie instalat.
In modul acesta, cele mai bune aparate de aer conditionat vor fi acelea care vor fi in masura sa indeplineasca o serie de astfel de criterii si vor putea in modul acesta sa functioneze la nivelul cel mai inalt posibil.
Este insa cu atat mai mult important daca un client va tine cont si de locul in care urmeaza sa instaleze aparatul de aer conditionat si cat de mare este acest spatiu.
Pentru o mai buna functionare, aparatul nu trebuie sa fie incadrat intre piesele de mobilier, dar in acelasi timp nu este recomandat nici sa fie prea aproape de tavanul incaperii si cu atat mai mult nu este recomandata instalarea unui aparat al carui jet de aer rece sa fie indreptat fix spre patul in care proprietarul doarme.
Aveti insa mai multe informatii utile in acest sens in cadrul website-ului www.AerConditionatIeftin.com si veti putea apoi cu siguranta alege si modelul de aparat de aer conditionat cel mai potrivit pentru o locuinta.

posted on Nov 7, 2012 5:26 AM ()


14 articles found   [ Previous Article ]  [ Next Article ]  [ First ]  [ Last ]