Love On The Run no last name

Profile

Username:
loveontherun
Name:
Love On The Run no last name
Location:
San Francisco, CA
Birthday:
05/14
Status:
Single
Job / Career:
Accounting

Stats

Post Reads:
3,445
Posts:
14
Last Online:
> 30 days ago
View All »

My Friends

online now

Subscribe

Love On The Run

Money & Finance > Insurance > Asigurarea De Tip Casco
 

Asigurarea De Tip Casco

Asigurarea CASCO este una dintre politele cu caracter facultativ, dar merita cu siguranta incheiata de catre proprietarii de autovehicule, asta pentru ca numarul de riscuri pe care este in masura sa il acopere este unul foarte mare si in modul acesta si nivelul de protectie este cu atat mai mare.
Astfel, riscurile pe care o asigurare de tip CASCO le va putea acoperi sunt numeroase si astfel, clientii vor avea la dispozitie oferte de asigurare foarte diferite pe care sa le aleaga in functie de criteriile ei le vor considera cele mai importante.
Dar dintre toate acestea, va fi cu mult mai important daca clientii vor avea in vedere cea mai buna oferta de CASCO si o vor achizitiona pe aceea.
Astfel, dintre riscurile pe care asigurarile de tip CASCO vor fi in masura sa le acopere pentrun un autovehicul vor fi urmatoarele:

  • ciocniri, loviri, rasturnari, incendiu, explozii, inundatii, uragan, furtuna puternica, cutremur, ploi torentiale, grindina, avalansa de zapada, etc;

  • riscurile survenite in urma tentativei de furt a unui autovehicul sau chiar furtul acestuia;


In modul acesta clientii vor reusi de fiecare data sa beneficieze de ofertele de asigurare cele mai bune.
In cazul ofertelor de asigurare de tip CASCO clientii vor putea in acelasi timp sa beneficieze si de sistemul prin FRANSIZA. Este adevarat faptul ca de cele mai multe ori va fi de preferat sa se evite situatiile in care vei recurge la fransiza, dar atunci cand soferul nu isi va putea permite un pret prea mare pentru o asigurare CASCO, va putea sa apeleze la aceasta metoda.
Astfel, prin intermediul fransizei, se va stabili partea daunei pe care asiguratul o va suporta. Scopul ei principal va fi acela de a creste grija pentru autoturismul pentru care polita este achizitionata.
Fransizele sunt prevazute de catre companiile de asigurari mai ales in cazul in care proprietarii de autovehicule isi vor dori si asigurarea autoturismului in cazul riscului de furt.
Ideea cea mai buna va fi insa ca fiecare sofer sa inteleaga necesitatea unei asigurari de tip CASCO si sa o incheie pentru acoperirea numarului mare si divers de riscuri care este in masura sa le asigure si nu din orice alte motive.

posted on Nov 8, 2012 1:31 AM ()


14 articles found   [ Previous Article ]  [ Next Article ]  [ First ]  [ Last ]