Love On The Run no last name

Profile

Username:
loveontherun
Name:
Love On The Run no last name
Location:
San Francisco, CA
Birthday:
05/14
Status:
Single
Job / Career:
Accounting

Stats

Post Reads:
3,444
Posts:
14
Last Online:
> 30 days ago
View All »

My Friends

online now

Subscribe

Love On The Run

Travel > Cazarea in Predeal
 

Cazarea in Predeal

Predeal este o prea frumoasa statiune montana de pe Valea Prahovei si o vacanta aici nu se poate compara cu niciuna alta.
Este vorba nu doar despre vacantele din timpul iernii, cand mergi la schi si distractia este asigurata pe partie, dar si despre sejururile de neuitat din timpul verii, cand vei avea la dispozitie numeroase obiective turistice pe care sa le vizitezi in Predeal.
Zona este idela de petrecere a celor mai reusite concedii, atat din prisma peisajelor superbe, a posibilitatilor multiple de distractie din statiune, dar si din punctul de vedere al cazarii. Sunt multe locatii elegante si foarte ieftine si cu siguranta cazarea la o pensiune cocheta si linistita iti va aduce cu certitudine cel mai bun pret din Predeal si un buget mai mare pentru a te distra.
Tot ce trebuie tu sa faci pentru a avea parte de "time of your life" este sa iti planifici din timp cat mai bine vacanta ta si sa te bucuri apoi de fiecare clipa pe care o vei petrece in statiune.
Predeal este orasul care confera turistilor numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber: de la sumedenia de partii de schi dotate cu transport pe cablu si instalatii de iluminat pe timpul noptii sau instalatii pentru producerii zapezii artificiale si pana la tereuri de tenis si fotbal, posibilitatea de a merge la vanatoare sau numeroasele pub-uri si cluburi in care sa iesi sa te distrezi.
Pe langa acestea vei avea la dispozitie si posibilitatea vizitarii numeroaselor obiective turistice: Manastirea Predeal, Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena, Cascada Tamina, Cheile Rasnoavei, Monumentul poetului Mihail Saulescu, Canionul "7 Scari" sau Monumentul Eroilor din fata garii Predeal.
Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care se merita sa vizitezi statiunea Predeal si odata ajuns acolo vei descoperi cu siguranta si altele asa ca nu mai sta pe ganduri si mergi si viziteaza statiunea Predeal si imprejurimile acesteia.

posted on Nov 8, 2012 5:04 AM ()


14 articles found   [ Previous Article ]  [ Next Article ]  [ First ]  [ Last ]