Love On The Run no last name

Profile

Username:
loveontherun
Name:
Love On The Run no last name
Location:
San Francisco, CA
Birthday:
05/14
Status:
Single
Job / Career:
Accounting

Stats

Post Reads:
3,444
Posts:
14
Last Online:
> 30 days ago
View All »

My Friends

online now

Subscribe

Love On The Run

Money & Finance > Insurance > Asigurari Auto
 

Asigurari Auto

In momentul in care detinem un autovehicul este important sa incheiem pentru acesta cele mai bune oferte de asigurare auto, nu doar cele obligatorii, de tip RCA, ci si oferte de asigurare CASCO, asta pentru ca niciodata nu putem stii cand un accident ar putea avea loc si cu atat mai putin ce s-ar putea intampla in cazul tentativelor de furt ale autovehicului sau chiar furtul acestuia.
Ca urmare a competitiei foarte stranse in domeniul companiilor de asigurari auto si mai ales a faptului ca fiecare dintre noi tinde sa economiseasca cat mai mult posibil si sa investeasca in lucrurile (in cazul nostru asigurarile) care sa le aduca un numar de avantaje cat mai mare posibil. Astfel, orice persoana va acorda mai multa atentie ofertelor de asigurare auto care sa le poata aduce un anume discount pentru o asigurare.
Multe companii incearca asadar sa vina in intampinarea clientilor cu oferte de asigurari atractive si sa le ofere diverse discount-uri. De cele mai multe ori aceste discount-uri vor fi acordate pe baza urmatoarelor criterii:

  • echipamentele de care dispune autotvehiculul - in cazul care masinile sunt dotate cu sisteme inteligente anti-furt, discount-ul care va putea fi obitnut ar putea ajunge chiar pana la procentul de 25 % din valoarea totala a asigurarii;

  • istoricul soferului - acest lucru se bazeaza in principal pe Sistemul Bonus Malus, introdus si in tara noastra de la 1 Ianuarie 2010. In cazul soferilor cu un istoric curat, care nu au fost implicati in niciun fel de accident auto, reducerile ar putea ajunge pana la suma de 10 %, ceea ce reprezinta cu siguranta o situatie pozitiva.

  • fidelitatea clientilor - multe sunt companiile de asigurari care vor practica oferte cu reduceri pentru clienti daca acestia vor dori sa continue contractul de asigurare tot cu ei, dupa ce actualul contract va fi expirat.


Acestea sunt doar cateva dintre modalitatile prin care soferii vor putea beneficia de preturi mai mici pentru asigurarile auto, dar fiecare companie in parte isi stabileste propria politica de acordare a reducerilor sau ofertelor speciale pentru asigurari.
Daca si tu iti doresti un pret mai mic, cumpara de aici un CASCO si esti asigurat sau o asigurare RCA, fara sa iti mai faci apoi vreun alt fel de problema in acest sens.

posted on Nov 8, 2012 4:44 AM ()


14 articles found   [ Previous Article ]  [ Next Article ]  [ First ]  [ Last ]