Love On The Run no last name

Profile

Username:
loveontherun
Name:
Love On The Run no last name
Location:
San Francisco, CA
Birthday:
05/14
Status:
Single
Job / Career:
Accounting

Stats

Post Reads:
3,444
Posts:
14
Last Online:
> 30 days ago
View All »

My Friends

online now

Subscribe

Love On The Run

Money & Finance > Insurance > Ofertele De Asigurare Online
 

Ofertele De Asigurare Online

Asigurarile ocupa un loc important in ziua de azi si de fiecare data va fi un real avantaj pentru cineva daca va reusi sa beneficieze de unele dintre cele mai avantajoase oferte daca va stii de unde anume sa le achizitioneze si cum sa obtina pretul cel mai mic pentru ele.
Cu siguranta pe Internet persoanele vor putea beneficia de cea mai buna oferta de asigurari actuala, asta pentru ca brokerii vin mereu in intampinarea clientilor cu preturi mici pentru asigurari si oferte cu reduceri.
Oricine va cumpara din mediul online se va putea bucura de astfel de preturi cat mai mici si in acelasi timp nu va trebui sa isi puna problema asupra sigurantei pe care aceasta asigurare i-o va conferi.
Pe net, fiecare dintre obstacolele pe care le intampini atunci cand vrei sa achzitionezi o polita de la companiile de asigurari clasice vor fi eliminate din start. Tot ceea ce va trebui sa faci va fi sa completezi un formular de asigurare, apoi sa alegi oferta care consideri ca se potriveste cel mai bine nevoilor tale si ultimul pas consta in lansarea comenzii fie prin telefon, fie online.
Plata asigurarii va putea si ea sa fie aleasa de tine, intrucat vei avea la dispozitie diverse moduri: online cu cardul, plata in momentul livrarii la domiciliu a politei sau plata prin ordin postal.
De obicei, timpul care se va scurge intre comanda si comanda si momentul pana cand aceasta este livrata acasa la tine nu este mai mare de 24 de ore.
In plus, combinarea diferitelor oferte de asigurari intre ele iti va putea aduce preturi mai mici, fara sa conteze felul politelor pe care le vei achizitiona.
Cel mai elocvent exemplu in acest sens este dat de cumpararea unei polite RCA si unei asigurari de tip CASCO. Reducerile pot fi de pana la 15% numai pentru ca vei cumpara aceste polite din cadrul aceluiasi broker si avand in vedere perioada destul de grea pe care cu totii o traversam din punct de vedere economic, o reducere pentru asigurari va fi intotdeauna binevenita.
Ceea ce va reprezenta insa aspectul cel mai important de care un client sa tina cont va fi dat de alegerea brokerului cel mai in masura sa ofere reduceri clientilor, asa ca mare grija in acest sens si alegeti-l pe acela care sa va aduca numarul cel mai mare de avantaje in momentul in care veti cumpara o asigurare online. :)

posted on Nov 8, 2012 4:23 AM ()


14 articles found   [ Previous Article ]  [ Next Article ]  [ First ]  [ Last ]