Love On The Run no last name

Profile

Username:
loveontherun
Name:
Love On The Run no last name
Location:
San Francisco, CA
Birthday:
05/14
Status:
Single
Job / Career:
Accounting

Stats

Post Reads:
3,445
Posts:
14
Last Online:
> 30 days ago
View All »

My Friends

online now

Subscribe

Love On The Run

Home & Garden > Aparatele De Aer Conditionat
 

Aparatele De Aer Conditionat

Un aparat de aer conditionat este o instalatie extrem de utila in orice locuinta, cu atat mai mult cu cat temperaturile din timpul verii cunosc acum valori din ce in ce mai mari.
Insa, inainte ca un proprietar al unei locuinte sa cumpere un aparat de aer conditionat este important sa tina cont de faptul ca sunt cateva criterii deosebit de importante ce vor sta la baza alegerii unui astfel de unitati.
Printre ele se numara:

  • puterea de racire a aparatului;

  • spatiul in care urmeaza sa fie instalat;

  • functia de dezumidificare a acestuia;

  • filtrele de purificare pe care le detine, astfel incat intotdeauna aerul pe care il vom respira sa fie unul curat si purificat.


In ultimii ani, vanzarile pentru aparatele de aer conditionat au cunoscut o crestere continua, asta pentru ca verile sunt din ce in ce mai caniculare si oamenii nu mai pot face fata temperaturilor ce uneori depasesc 40 de grade Celsius.
Dupa cum scrie si in cadrul site-ului www.AerAc.ro, cei care au cel mai mult de castigat din aceasta cauza sunt vanzatorii de aer conditionat si in ciuda crizei economice vanzarile de aparate sunt in crestere si uneori specialistii in aer conditionat nu mai fac fata comenzilor tot mai dese de instalare a aparatelor.
Uneori dureaza chiar mai mult de o luna pana cand un aparat va fi instalat si din acest motiv specialistii in aer conditionat le recomanda cumparatorilor sa se orienteze din timp asupra celui mai bun aparat de aer conditionat si sa il aleaga pe acela pe care il va considera cel mai bun, dar nu in toiul verii, ci inca din primavara, asta in cazul in care isi va dori sa beneficieze de un nivel cat mai bun al confortului atunci cand temperaturile de afara vor fi insuportabile.
In modul acesta, vor putea alege si unul dintre aparatele de aer conditionat cele mai bune.

posted on Nov 7, 2012 4:31 AM ()


14 articles found   [ Next Article ]  [ First ]  [ Last ]