Love On The Run no last name

Profile

Username:
loveontherun
Name:
Love On The Run no last name
Location:
San Francisco, CA
Birthday:
05/14
Status:
Single
Job / Career:
Accounting

Stats

Post Reads:
3,444
Posts:
14
Last Online:
> 30 days ago
View All »

My Friends

online now

Subscribe

Love On The Run

Home & Garden > Despre Aerul Conditionat Ieftin
 

Despre Aerul Conditionat Ieftin

In ceea ce priveste ofertele foarte ieftine de aer conditionat, recomandarea specilistilor e aceea ca nu se va merita investirea in astfel de  unitati de aer conditionat, deoarece cumparatorii de aer conditionat ar putea plati foarte scump in cazul in care aparatul s-ar defecta.
Informatiile de mai jos le vei gasi si in cadrul site-ului www.AerConditionat.us si vei intelege probabil foarte usor apoi de ce nu se merita in niciun caz sa investesti intr-un astfel de aparat.
Aparatele ieftine de aer conditionat au aparut pe piata ca urmare a cresterii foarte mari a cererii de aparate. Astfel, au fost introduse spre comercializare aparatele de aer conditionat ce provin de la producatori mai putin cunoscuti, dar care se vand la preturi mult mai mici in comparatie cu firmele producatoare de aer conditionat consacrate.
Clientii care nu stiu acest lucru sunt cu siguranta incantati la auzul unei astfel de vesti, pentru ca pe fondul adancirii perioadei de recesiune pe care tara noastra o traverseaza cu greu isi mai pot permita sa faca investii foarte mari, fie ele chiar si pe termen lung (cum este achizitionarea unui aparat de aer conditionat).
Aceste aparate ieftine vin si cu alte "beneficii" pentru cumparatori, cum ar fi transportul unitatii la domiciliul clientului sau gratuitatea serviciilor de instalare a aparatului, dar ceea ce vor constata ei este ca trebuie sa astepte poate chiar mai mult de o luna pana cand aparatul va fi instalat, asta pentru ca cererile sunt numeroase si astfel cumparatorii s-ar putea trezi ca a trecut sezonul cald si ei nu au beneficiat de racoarea pe care si-o doreau.
Si daca esti unul dintre norocosii care au achizitionat un aparat ieftin si au beneficiat si de instalarea gratuita a acestuia, asta nu inseamna ca problema e rezolvata. Tocmai ca este un aparat ieftin, te vei putea trezi oricand ca apar defectiuni la el care nu sunt trecute in contractul de mentenanta si va trebui sa platesti sume foarte mari pentru a-l face din nou sa mearga.
Cel mai simplu exemplu in acest sens este defectarea compresorului a carui reparatie poate ajunge pana la suma de 900 de lei si nu e tocmai ok sa platesti acesti bani cand cu 900 de lei ai putea achizitiona un aparat foarte bun.
Asadar, dragi cumparatori: "mare atentie la ceea ce cumparati!" :)

posted on Nov 7, 2012 4:55 AM ()


14 articles found   [ Previous Article ]  [ Next Article ]  [ First ]  [ Last ]