Love On The Run no last name

Profile

Username:
loveontherun
Name:
Love On The Run no last name
Location:
San Francisco, CA
Birthday:
05/14
Status:
Single
Job / Career:
Accounting

Stats

Post Reads:
3,444
Posts:
14
Last Online:
> 30 days ago
View All »

My Friends

online now

Subscribe

Love On The Run

Money & Finance > Insurance > Asigurarea De Sanatate
 

Asigurarea De Sanatate

Asigurarile de Sanatate vor fi si ele obligatorii pentru fiecare persoana si fie ca ne vom dori sau nu, tot vom trebui sa le incheiem la un pret cat mai avantajos pentru noi si sa alegem acea oferta care sa asigure pentru noi acoperirea unui numar cat mai mare de riscuri.
Vom avea la dispoizitie incheierea de asigurari de sanatate diferite si va trebui sa stim cum anume sa ne orientam si cum sa o alegem pe aceea cea mai potrivita dintre ele. Este vorba despre asigurarea de sanatate privata care va putea sa acopere un numar foarte mare si divers de riscuri.
Cu ajutorul unei astfel de oferte ieftine clientii nu vor mai avea apoi motive de ingrijorare ca urmare a numarului mare de riscuri pe care sunt in masura sa le asigure.
Toti cei care beneficiaza de aceasta asigurare vor fi in modul acesta feriti de producerea oricarui tip de eveniment mai mult sau mai putin fericit si cel putin din punct de vedere material nu vor avea motive pentru care sa se ingrijoreze in vreun fel.
Cu ajutorul unei astfel de oferte, pacientii vor putea avea la dispozitie urmatoarele servicii din domeniul medical:

  • consultatii gratuite la medic sau reduceri pentru vizitele la medicul stomatolog;

  • investigatii medicale amanuntite;

  • acoperirea cheltuielilor de spitalizare;

  • diverse interventii chirurgicale;


Toate aceste servicii mai sus enuntate vor putea fi acoperite de o asigurare de sanatate incheiata in mediul privar si astfel pacientii vor avea acces la unele dintre cele mai bune clinici private din tara sau, atunci cand este cazul si din strainatate.
Cu ajutorul lor, clientii vor putea astfel beneficia de nivelul de protectie cel mai bun din partea unei oferte de asigurari, pentru care nu vor plati mai mult de cativa zeci de euro pe luna.
In cazul in care oferta de asigurare nu va fi incheiata, pacientii nu vor putea beneficia de servicii medicale avantajoase. Ei vor putea fi tratati doar la Urgente.
In categoriile de persoane care nu sunt obligate sa incheie o astfel de asigurare, raman copiii sub 18 ani, studentii de pana in 26 de ani i in acelasi itmp persoanele cu handicap sau cele incluse in programe nationale.
De la plata asigurarii de sanatate vor fi exclusi si pensionarii, restul categoriilor de persoane fiind obligate sa se asigure. :)

posted on Nov 8, 2012 2:23 AM ()


14 articles found   [ Previous Article ]  [ Next Article ]  [ First ]  [ Last ]