Audrey

Profile

Username:
audreyclancey
Name:
Audrey
Location:
Hamilton, ON
Birthday:
07/07

Stats

Post Reads:
1,538
Posts:
2
Last Online:
> 30 days ago
View All »

My Friends

online now

Subscribe

An Abney Associates Online Warning│cyber

Business > Event Boiler News – Abney and Associates
 

Event Boiler News – Abney and Associates

Amerikanske Federal Trade Commission har gjennomført en stor internasjonal crackdown på en rekke "tech støtte" svindel blir drevet ut av India som har conned folk i Storbritannia, USA, Canada og andre steder ut av millioner av pounds siden 2008.
Som forklart av Guardian i 2010, brukt svindel "kjelerommet" taktikk, velge gjennom telefonen bøker for engelsktalende land. Folk som svarte telefonen ble fortalt samtalen kom fra Microsoft eller deres Internett-leverandør, og at personens datamaskin var "rapportering virus". Oppringeren vil deretter utføre en unødvendig "fikse" på datamaskinen og lade personen for det- og noen ganger signere dem opp til flerårig "støtte" kontrakter. Kostnadene kan kjøre til hundrevis av pounds.
Mennesker i USA, UK, Canada, Australia og New Zealand var målrettet fordi de, som folk gjennomføre svindel, er engelsktalende. Guardian forstår at svindel var verdt millioner av pounds i året til organiserte gjenger bærer det.
På forespørsel fra FTC i seks tilfeller frøs føderale distrikt dommer amerikanske aktiva av 17 personer og 14 selskaper som har vært anklaget for å delta i operasjoner. FTC har også avslutte 80 Internett-domenenavn og 130 telefonnumre som er brukt i USA for å gjennomføre svindel.
FTC søker en slutt på svindel, og nedbetaling for folk som ble conned tom for penger.
Selv om FTC sier det ikke kunne sette en figur hvor mange mennesker hadde blitt lurt, eller hvor mye de hadde tapt, Microsoft-som har jobbet med Kommisjonen for de siste to årene å prøve å fange kriminelle-gitt data om mer enn tusen mennesker som hadde blitt lurt, som tap i gjennomsnitt $875 hver.
Microsoft har gjentatte ganger påpekt at det ikke ville kalle folk om noen problemer med datamaskinene sine. I noen tilfeller, svindlere ville prøve å selge antivirus programvare fra anerkjente selskaper, og i noen tilfeller ville installere nye kopier av Windows på en maskin. Men det eksportbevilling nøkkelen brukes på programvaren tillatt Microsoft å spore den tilbake til kjøperen sin, som hjulpet etterforskningen.
Det oppstod en svindel i flere engelsktalende land. Han begynte FTC i handlingen for håndheving var Australian Communications og Medietilsynet, Canadian Radio-TV og telekommunikasjon Commission og Storbritannias alvorlig Organised kriminalitet byrå. David Vladeck, direktør for FTC'S Bureau of Consumer Protection, sa den var arbeider med polititjenestemenn i India å fange den påståtte gjerningsmennene. Kommisjonen har også omtalt tilfeller USAs justisdepartement om mulig straffeforfølgelse.
Kilde: https://plus.google.com/102815073234910786094/posts/Ef4e3DCZry8
Reviews by Abney and Associates
Noen fakta som du ikke kanskje vet om:
https://ishare.rediff.com/video/entertainment/abney-associates-online-warning-and-fraud-prevention/8400624
https://www.slideshare.net/NicoleTurpin/abney-associates-public-schoolboy-hacker-who-masterminded-15m-fraud-is-put-in-jails-it-classand-hacks-the-prisons-computer-system
https://www.linkedin.com/groups/Abney-Associates-Andrew-Ross-4784118

posted on May 16, 2013 1:47 AM ()

Comment on this article   


2 articles found   [ Previous Article ]  [ First ]  [ Last ]